• 02.jpg
  • 05.jpg
  • 07.jpg
  • 06.jpg
  • 01.jpg
  • 03.jpg
  • 08.jpg

sokbokatitta

kursknapp

lasenfilm 600x220 1 

Nyheter från Mediecentrum

Vår nyhetsblogg! Här presenteras nya filmer och andra tips.
Här kommer några exempel på nya filmer hos oss på Mediecentrum, både egna filmer och nyheter från UR.

pdfNyhetsbrev hösten 2015256.71 KB

pdfNyheter mars 2014345.7 KB

Mediawebben

pdfFAQ - frågor och svar om Mediawebben314.26 KB

pdfHur söker jag i Mediawebben? Manual394.15 KB

Mediecentrum är en pedagogisk och teknisk resurs som är till för våra kunder i för-, grund- och gymnasieskolan, KomVux, Högskolan, föreningar och övriga utbildningsanordnare. Vi har utlåning av utbildnings-, dokumentär och spelfilm men även alla radio och TV-program från Utbildningsradion.

Vårt utbud är tillgängligt direkt över Internet. Detta innebär att våra kunder har möjligheten att boka och titta på strömmande media dygnet runt. Vi har kunder på strömmande media i stora delar av Gävleborgs län.

Mediecentrum arbetar bl.a. med medieproduktion, skolornas hemsidor, samt fortbildning inom IKT, film och media. Se mer på vår kurssida.

Till Mediecentrums verkstad kan våra kunder vända sig om de behöver teknisk support eller hjälp med inköp. Vi hyr även ut ljud och videoutrustning.


Digital mätutrustning
Boka vår dataloggningsväska

datalogg

Väskan används för att tydliggöra undersökningar i naturen eller klassrummet. Dina mätresultat skickas trådlöst till den medföljande iPad mini.
Mer info och instruktioner

 


iPadvaska

Om du som pedagog vill testa på film eller animerad film med hjälp av iPad så har vi tre iPad-väskor för utlåning kostnadsfritt, läs mer här. Segersta fritidshem har testat och på Youtube kan du se några av deras filmer.

Mediecentrum

Besöksadress:
Stadshustorget 2
821 80 Bollnäs

Skicka e-post
0278-250 76

filmnyheter
 
 
nohate
 
mik rummet
 
varsta1
 
kalkyl1
 
lockie1