Bollnäs kommun följer myndigheternas råd och riktlinjer gällande covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
Vi söker
semestervikarier!
Skicka din ansökan idag
Samlad information
om Covid-19
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!
Upplev vintern i Bollnäs Kommun!

Årets julklapp från Hälsingland Live innehåller en helt unik julkonsert med några av Hälsinglands finaste musikanter. Tillsammans gör vi nedslag hemma hos de medverkande där de, på sin förstukvist framför varsin tidlös jullåt i en unik tolkning. Njut av en stämningsfull stund och en varm önskan om en riktigt god jul!

Medverkande artister:

  • Pär Engman & Maja Wreiding
  • Östen Eriksson & Jens Kristensen
  • Emma Härdelin
  • Fredrik Svensson
  • Thomas von Wachenfeldt
  • Kristina Elfversson
  • House of Say

– Att på ett smittsäkert sätt producera en så här unik och fantastisk julkonsert gör mig helt uppfylld av glädje och julkänslor, säger Emil Westberg, producent för Hälsingland Live.

De medverkande representerar såväl olika genrer som olika hörn av Hälsingland.

– Jag kan ärligt säga att jag är djupt imponerad av alla medverkandes insats. Detta kommer bli en magisk helhet, berättar Emil.

Hälsingland Lives julkonsert är den sista konserten som släpps från den prisbelönta konsertarrangören detta märkliga pandemiår. Sedan Hälsingland Live startade har det nu producerats tolv konserter från Kulturhuset i Bollnäs.

– Jag vill rikta ett stort och innerligt tack till alla musiker och tekniker som varit en del av detta, till alla finansiärer och samarbetsparter i projektet och inte minst till vår publik! Tack för att ni tagit emot oss och våra konserter med nyfikenhet och öppna armar!

Julkonserten kommer sändas digitalt på halsinglandlive.com fredagen den 18 december kl 20.00 och finnas tillgänglig att titta på fram till den 6 januari kl 24.00.

Konserten kommer vara gratis att titta på.

HalsinglandLive Julkonsert Fb Header 1200x630px


Kontakt

Emil Westberg,
Producent; Kulturhuset Bollnäs
073-275 46 85
emil.westberg@bollnas.se

Dela på Facebook