Bollnäs kommun följer myndigheternas råd och riktlinjer gällande covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
Påverka Bollnäs kommuns framtid,
svara på vår enkät!
Upplev sommaren
i Bollnäs kommun
Samlad information
om Covid-19
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!

Nu står det klart att det är Mark Boustedt som blir Bollnäs kommuns nya kommunikationschef.

Som kommunikationschef kommer Mark ha det övergripande ansvaret för kommunikationsfrågor i kommunkoncernen, samt leda kommunens kommunikationsavdelning. Mark Boustedt är inte helt okänd inom kommunens verksamheter, då han sedan ett halvår tillbaka haft ett tidsbegränsat uppdrag att stödja kommunen i olika kommunikationsfrågor.

Mark, som bor i Bollnäs, har arbetat med kommunikation på olika sätt under hela sitt yrkesliv. Längre tillbaka i tiden var han under många år journalist på tidningar och på SVT som reporter, redaktör och programledare. Efter det har han i närmare 15 år arbetat som chef inom marknads-och kommunikationsfrågor, i både offentliga verksamheter och inom privat sektor.

- Det kommer att bli en spännande resa att få vara med att fortsätta utveckla kommunkoncernens interna och externa kommunikation. Dessutom händer det mycket positivt i hela Bollnäs kommun nu! Här ska vi tillsammans öka arbetet att synliggöra all samhällsnytta som kommunens och de kommunala bolagens medarbetare skapar, säger Mark Boustedt.

Mark Boustedt tillträder som kommunikationschef den 1 juni. 

- Vi är glada att kunna knyta till oss Mark som kommunikationschef i Bollnäs kommun. Han har en lång erfarenhet av att arbeta i såväl offentlig som privat sektor och har en kompetensprofil som väl överensstämmer med det vi sökt, säger kommunchef Helena Björkman.