Är du intresserad av vad det innebär
att vara God man?
Anmäl dig till utbildning den 2 december
Mina sidor Vår självservice där du hittar blanketter och e-tjänster.
Logga in enkelt med bank-ID.

Vi söker ungdomar mellan 15-17 år som mellan 28 juni - 5 juli vill vara med och ta emot tyska ungdomar och visa dem vad Bollnäs har att erbjuda! Veckan är fylld av olika aktiviteter och utflykter, allt avslutas med en bowlingturnering samt en middag tillsammans med alla familjer. Nästa år får man möjligheten att följa med till Hannover för att spendera en vecka där!

Utbytet kostar inget och under veckan bjuds du på aktiviteterna. Det du står för är möjliga resor till aktiviteterna, mat samt husrum hos din familj för den tyska ungdomen som du öppnar ditt hem för. Inga tyskakunskaper krävs för att delta i utbytet.

Ungdomsutbytet mellan Misburg-Anderten och Bollnäs kommun har pågått i mer än 50 år. Vartannat år besöker tyska och svenska ungdomar varandra under en vecka, man bor hos värdfamiljer och får möjligheten att upptäcka staden tillsammans med andra ungdomar.

Detta är en otrolig chans att knyta nya vänskapsband och upptäcka Tyskland och Sverige tillsammans med andra nyfikna ungdomar samt att fylla en vecka av sommarlovet med härliga och spännande dagar!

Anmäl dig till utbytet senast 3 juni.

För frågor eller anmälan, kontakta:
Leontine Lundin, tfn 070-310 78 55, e-post tintin.lundin95@gmail.com
Camilla Eriksson, tfn 073-813 15 35, e-post annacamillae@gmail.com