Vill du bli en fritidskompis? Skicka in din intresseanmälan idag!
Vaccinera dig mot covid-19! Drop in varje onsdag mellan 15:00-19:00
Pingstkyrkan i Bollnäs
Mina sidor Vår självservice där du hittar blanketter och e-tjänster.
Logga in enkelt med bank-ID.
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!

Att vara förälder till en tonåring kan vara bland det svåraste som finns. Man kan lätt känna sig maktlös, frustrerad och ensam. Därför har vi startat en föräldrautbildning där du tillsammans med andra föräldrar och ledare för utbildningen pratar om olika svåra situationer som vi stöter på med våra barn.

Målet med utbildningen är att du ska bli tryggare i din föräldraroll, få ökad medvetenhet om ditt eget beteende, få verktyg som ger dig nya sätt att tänka och minska stressen i din familj. Allt för att få en bättre relation mellan dig och din tonåring. Vi vill få alla föräldrar att känna glädje i sitt föräldraskap!

Under utbildningen tittar vi tillsammans bland annat på kortare filmsekvenser och diskuterar utifrån dessa, vi tar lärdom av varandras erfarenheter och ger dig möjlighet till att samverka och bygga nätverk även utanför gruppen. Utbildningen bygger på dina och övriga deltagares önskemål om problematik i relation till era tonåringar.

Praktisk information
Föräldrautbildningen är kostnadsfri och vi bjuder på fika.

Vi träffas på Nygatan 8, en trappa upp (ABF-lokalen) i Bollnäs mellan klockan 18:00-20:00 fem torsdagar i rad med start 2 maj.

Ledare är Shida Kinuka och Pernilla Sundén. Båda är familjebehandlare från Individ och familjeomsorgen i Bollnäs kommun.

Anmälan görs till Shida Kinuka telefon: 070-346 17 18 eller Pernilla Sundén telefon; 070-532 89 84.

Sveriges Radio P4 gjorde ett inslag om förra föräldrautbildningen. Lyssna gärna på det! (Dra reglaget till 2:18 in i programmet)

Välkommen med din anmälan!