Bollnäs kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!
Har du frågor om Covid-19?
Hitta företag och föreningar som erbjuder utökad service med anledning av covid-19!

Just nu pågår Vård- och omsorgsveckan 2019 i Bollnäs. Det är en del i ett nationellt koncept (VO-Collegeveckan) med aktiviteter över hela landet som syftar till att visa alla nyfikna och intresserade framtida möjligheter inom vård och omsorg och hälso- och sjukvård.

Vad händer i Bollnäs?
I morgon onsdag finns elever från vård- och omsorgsutbildningarna i Bollnäs och personal från Bollnäs sjukhus som visar hur Hjärt- och lungräddning (HLR) går till. Du har möjlighet att kostnadsfritt prova HLR på dockor!

- Det är femte gången som vi arrangerar VO-Collegeveckan, och den växer för varje år. Härligt att se vilken kraft och genomslag vi får när vi gör saker tillsammans, säger Zenita Cider, VD för VO-College.

Under veckan arrangeras skoltävlingar, mässor, upplevelseverkstäder, handledarträffar, föreläsningar med mera över hela landet under konceptet VO-Collegeveckan. Aktiviteterna vänder sig till allmänheten, blivande och nuvarande elever inom gymnasie- och vuxenutbildningar, vårdlärare, rektorer, studie- och yrkesvägledare, handledare, arbetsgivare, politiker med flera.

Konceptbild