Bollnäs kommun följer myndigheternas råd och riktlinjer gällande covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
Påverka Bollnäs kommuns framtid,
svara på vår enkät!
Upplev sommaren
i Bollnäs kommun
Samlad information
om Covid-19
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!

Igår träffades Almis adepter och mentorer på Scandic Hotell i Bollnäs. Det är ett 20-tal företagare som träffas varannan månad tillsammans. Denna gång var träffen lite annorlunda än tidigare då ett nytt inslag stod på programmet.

Två grupper med elever från Hälsingegymnasiet kom för att presenterade sina UF-företag för företagarna. De fick vardera fem minuters presentation följt av fem minuters feedback från företagarna på plats. UF-företagen heter Svinngod UF, som säljer äppelmust och YourGift UF, som säljer presentbrickor. Besöket blev ett positivt inslag då adepter och mentorer fick lyssna på ungdomarnas presentation av sina UF-företag. Deltagarna blev imponerade av ungdomarnas engagemang och all tid de lagt ner. Reaktionen från företagarna var att precis så det är för de flesta som startar eget.

UF2
Svinngod UF, som säljer äppelmust.

UF4
YourGift UF, som säljer presentbrickor.

Almis mentorer består av ett 20-tal adepter och mentorer som ingår i Almis mentorprogram. Det är ett samarbete mellan Bollnäs kommun och Almi har pågått i 10 år och under dessa år har 125 företag med 140 adepter fått hjälp av en mentor att utveckla sitt företag.

UF3
YourGift UF.

UF1
Svinngod UF.