Är du intresserad av vad det innebär
att vara God man?
Anmäl dig till utbildning den 2 december
Mina sidor Vår självservice där du hittar blanketter och e-tjänster.
Logga in enkelt med bank-ID.
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!

Just nu får vi många frågor från vårdnadshavare som undrar hur Bollnäs kommuns förskolor och skolor förhåller sig till coronaviruset covid-19. Vi följer händelseutvecklingen och har en beredskap för att förstärka insatserna om det skulle bedömas nödvändigt. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Våra förskolor och skolor håller i nuläget öppet som vanligt. Barn och elever som är friska bör gå till förskolan och skolan. För barn som går i skolan gäller skolplikt. Däremot uppmanar vi dig som vårdnadshavare att vara uppmärksam på symtom och vid uppvisande av sådana sjukanmäla ditt barn och kontakta 1177 Vårdguiden. Skulle det visa sig att någon på förskolan eller skolan, det gäller både barn och medarbetare, är smittad vidtar vi åtgärder enligt direktiv från Region Gävleborgs smittskyddsläkare.

Med hänsyn till sekretess och den enskildes integritet delger vi aldrig information om vem som har varit utomlands, var de har varit, vem som har konstaterats vara smittad, sjukdomstillstånd eller andra personliga förhållanden.

Läs mer om förskola och skola på Folkhälsomyndighetens webbplats.

Till sidan om Covid-19