Bollnäs kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!
Har du frågor om Covid-19?
Hitta företag och föreningar som erbjuder utökad service med anledning av covid-19!

 Nationaldagen webben 589px

Vi vill fira Sverige nationaldag med alla i Bollnäs kommun! Därför bjuder vi in till ett annorlunda Nationaldagsfirande under rubriken "Tillsammans på avstånd". Firandet kommer pågå hela vecka 23 och avslutas med en webbsändning på nationaldagen den 6 juni kl 11:00 på Bollnäs kommuns Facebooksida.

Firandet kommer genomföras i tre delar:

 • Hur firar du? Ta del av våra tips och tipsa varandra om hur vi kan fira vår nationaldag under rådande restriktioner. Tänker du åka ut på en fisketur, gå en promenad eller ha videosamtals-middag med dina äldre släktingar? Hitta och dela med dig av dina tips på Bollnäs kommuns Facebooksida. Där kan du också skicka en hälsning till någon du tänker på!

 • Pynta bygden i gult och blått! Tillsammans smyckar vi vår vackra kommun i gult och blått. Pyssla din dekoration och sätt upp den någon gång mellan den 1-6 juni. Tillsammans skapar vi nåt fint för allas ögon att ta del av. Låt fantasin flöda!

  Platserna är:
  Arbrå - vid ICA
  Bollnäs - Brotorget
  Kilafors - vid Biografteatern
  Rengsjö - vid campingen
  Segersta - vid gamla älvbron
  Vallsta - vid macken

 • Webbsändning på nationaldagen! Årets firande kulminerar med en livesändning på Bollnäs kommuns facebooksida på nationaldagen klockan 11:00.

  Under sändningen högtidlighåller vi Sveriges nationaldag med tal från fullmäktiges ordförande, nationalsång och andra musikinslag samt hälsningar från mer och mindre kända Bollnäsbor!