Bollnäs kommun följer myndigheternas råd och riktlinjer gällande covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
Krisberedskapsveckan 2021
Vaccinera dig mot covid-19! Drop in varje onsdag mellan 15:00-19:00,
Pingstkyrkan i Bollnäs
Samlad information
om Covid-19
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!

På Bumblewings lista “Svenska kommuner på Facebook” ligger Bollnäs kommun just nu på plats 9 av 283 Svenska kommuner som finns med på listan.

Statistiken har hämtats från Bumblewing som bevakar och analyserar svenska företagssidor sociala medier. I deras rapporter analyseras flera olika algoritmer, det vill säga nyckeltal, som tillsammans ger en summa poäng som innefattar bland annat närvaro, interaktioner, engagemang och svarstider.

Listan som visar att Bollnäs kommun hamnar på en niondeplats.

- Vi arbetar strategiskt med Bollnäs kommuns varumärke i alla våra kanaler där Facebook är en av dem. Vi använder Facebook för att kommunicera, interagera och ge service till kommunens invånare, allmänheten samt andra intressenter men också för att marknadsföra och stärka varumärket Bollnäs som kommun, arbetsgivare och som plats. Det är alltid kul att få ett kvitto på att vi gör ett bra jobb, säger Johanna Svensson, kommunikatör.

Vi placerar oss också på tredje plats enligt Smampions över vilka svenska Facebooksidor inom kommuner och städer är bäst på att engagera sina följare på Facebook.

Bollnäs kommun på Facebook
Bollnäs kommuns officiella Facebookkonto är övergripande för alla verksamheter i kommunen. Där sprids även samhällsinformation från andra myndigheter. Bollnäs kommuns Facebooksida är en prioriterad kanal för kriskommunikation vid en samhällskris eller samhällsstörning.

Bollnäs kommuns har flera konton i sociala medier