Är du intresserad av vad det innebär
att vara God man?
Anmäl dig till utbildning den 2 december
Mina sidor Vår självservice där du hittar blanketter och e-tjänster.
Logga in enkelt med bank-ID.
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!

 

Kulturhuset Bollnäs öppnar nu upp för evenemang och aktiviteter igen. En kulturrik höst väntar med alltifrån symfonier, teater och dans på internationell toppnivå till konstutställningar och hela 12 familjelördagar. Dessutom är Bollnäs bokmässa tillbaka och det blir en glädjefylld bokfest i kulturkvarteret.

– Vi är otroligt stolta och glada att idag kunna presentera ett fantastiskt innehållsrikt och varierat program. Allt framtaget och planerat för att kunna genomföras på ett smittsäkert sätt utifrån de restriktioner som fortfarande råder, säger Emil Westberg, producent på Kulturhuset.

Vi klarar det tillsammans
Det har minst sagt varit ett annorlunda år. Den pågående pandemin har haft överskådliga konsekvenser för vår verksamhet och för det vi älskar och brinner för – kulturen.

– Det har varit och är en prövande tid för Kulturhuset. Något fint som vuxit fram i pandemins kölvatten är en mycket god relation med våra gäster. Och det ger oss hopp. För det är bara tillsammans med alla våra fantastiska gäster som vi kan upprätthålla smittsäkerheten och skapa dessa trygga evenemang. I gengäld är vi flexibla och tillgängliga, och redo att svara på frågor och upprätthålla den här nära kontakten med våra gäster, säger Emil.

Höstens scenprogram
I det stora hela är Kulturhusets nya scenprogram klart, men det kan ske en del förändringar längs vägen. Framför allt kommer det komma fler evenemang, så håll utkik! Inom kort kommer även ett rykande färskt program landa i din brevlåda.

Här hittar du aktuell information om kulturhusets evenemang: bollnas.se/kulturhuset

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Med önskan om en fin och kulturrik höst!

/Kulturhuset Bollnäs

 


Kulturhusets nya öppettider

Från måndag 6 september gäller följande öppettider:

Receptionen:
Måndag – fredag klockan 10.00 - 16.00
Adress: Collinigatan 12, Bollnäs

Telefontider:
Måndag – fredag klockan 08.00 - 16.00

Telefon: 0278 – 255 77
E-post: kulturhuset@bollnas.se
Webbsida: bollnas.se/kulturhuset