Är du intresserad av vad det innebär
att vara God man?
Anmäl dig till utbildning den 2 december
Mina sidor Vår självservice där du hittar blanketter och e-tjänster.
Logga in enkelt med bank-ID.
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!

Torsdagen den 23 september har tidningen Ljusnan tillfälligt bytt namn till Voxnan och fått en förstasida med påhittade nyheter från sagans och litteraturens värld.
Bollnasbibliotek Voxnan
Bollnäs bibliotek står bakom annonsen, som är ett sätt att berätta om bokmässan lördag 9 oktober.

- Vi vill att så många som möjligt ska få reda på att Bollnäs bokmässa är på gång lördag 9 oktober. Det här är en stor händelse för kulturlivet i Bollnäs kommun. Den här dagen står berättelser i centrum, så tidningsannonsen är en upptakt till detta, säger Nina Holmqvist, programansvarig på Bollnäs bibliotek.

Annonsen är den första av flera annorlunda sätt att bjuda in till bokmässan. Den här veckan kommer Bollnäs bibliotek att dyka upp på flera oväntade ställen i kommuninvånarnas vardag.

- Vi kommer busa till det så att ingen ska missa ett av Bollnäs kommuns största litteraturevenemang i år. Detta är en folkfest, så vi vänder oss till folk i deras vardag, lyfter på hatten och säger ”Välkommen till oss, nu kan vi som älskar litteratur äntligen träffas under festliga former!”, säger Nina Holmqvist.

Information om bokmässan
Bollnäs bokmässa genomförs med stöd av Region Gävleborg och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring covid-19.
Läs mer om Bollnäs bokmässa på bollnas.se/bokmassa