Är du intresserad av vad det innebär
att vara God man?
Anmäl dig till utbildning den 2 december
Mina sidor Vår självservice där du hittar blanketter och e-tjänster.
Logga in enkelt med bank-ID.
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!

Gatuchef Tony Persson blir tillförordnad förvaltningschef på teknik- service- och fritidsförvaltningen.

Tony Persson tillförordnad förvaltningschef

För två veckor sedan meddelade vi att förvaltningschef Anders Aune tar över säkerhets- och beredskapsuppdraget i Bollnäs kommun. Idag beslutades att Tony Persson, som idag är gatuchef på Bollnäs kommun, går in i rollen som tillförordnad förvaltningschef på teknik- service- och fritidsförvaltningen under tiden rekryteringsprocessen av en ordinarie förvaltningschef pågår. Samtidigt kommer han fortfarande att vara ansvarig för gatuenheten.

Tony har varit chef på gatuenheten sedan oktober 2020 och har innan det 20 års erfarenhet i drift- och anläggningsbranschen. Bland annat på Trafikverket där han som avdelningschef ansvarat för samordning, förvaltning, underhåll, budget, utveckling och personal.

Vad var det som gjorde att du tackade ja till uppdraget som tillförordnad förvaltningschef på teknik- service- och fritidsförvaltningen?

– Framförallt känns det bra att få förtroendet att axla Anders Aunes roll under den här rekryteringsprocessen. Det är ett spännande och utmanande uppdrag som jag hoppas att jag med min ledarbakgrund och mina erfarenheter kommer att kunna tillföra organisationen något under den här perioden, säger Tony Persson

Tony Persson startar sitt nya uppdrag i november.

– Den här lösningen känns bra och att jag är glad att Tony tar sig an uppdraget under rekryteringsprocessen, som kan ta en stund, men förhoppningsvis har vi en ordinarie förvaltningschef på plats under våren 2022, säger kommunchef Helena Björkman.