Bollnäs kommun följer myndigheternas råd och riktlinjer gällande covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
  • Bannerbild kulturhuset 800x220px
 

Tomas Andersson Wij - NYTT DATUM IGEN!

Musik
TAW_pressbild
Datum: den 26 november 2021 19:00

Kära publik och biljettköpare!

Vi är, i enlighet med regeringens förbud mot offentliga evenemang för fler än 8 personer på grund av COVID-19, tyvärr tvungna att flytta vårens konsert med Tomas Anderson Wij längre fram.

Du skulle ha gått på konserten den 28/3 kl 19.00

NYTT DATUM: FREDAG 26/11 19.00 2021

Om du kan gå på det nya datumet behöver du inte göra någonting! Din biljett gäller då istället, och du har samma plats. Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter. Du kontaktar då Kulturhuset på 0278-255 77 eller kulturhuset@bollnas.se

Här kommer en hälsning från Tomas själv:

Tomas Andersson Wijs bästa tid är nu. Drygt 20 år in i karriären har han etablerat sig som en av sin generations stora berättare och scenpersoner. Det tolfte albumet i ordningen, ”Högre än händerna når”, pekar ut en delvis ny riktning i hans produktion - med ett modernare, mer pianobaserat sound - och har tagits emot med öppna armar av både publik och kritiker. 

Under pandemiåret 2020 passade TAW på att starta motgångspodden Hundåren, där han talar med artistkollegor om de värsta åren i karriären. Podden, som under hösten porträtterat Nina Persson, Titiyo, Henrik Schyffert, Peter LeMarc med flera har blivit en succé och den 18 januari startar säsong två.

Men det jag längtar efter allra mest nu är att få komma ut och spela, säger Tomas Andersson Wij. Jag saknar publiken. Jag saknar till och med vägkrogarna. Ett så här långt uppehåll från scenen har jag aldrig haft och jag kommer aldrig mer att ta den för given. 

/

Med vänlig hälsning, 

Kulturhuset Bollnäs 

--------------------------------------------------------------------------------------

Kulturhuset
Stora scenen, numrerat
Insläpp: ca 18.30

Biljetter: 390 kr, pris inkl. serviceavgift.

Du kan även köpa dina biljetter i Kulturhusets reception.

Biljettkassa öppnar också alltid en timme innan konsertens början.
 
Arrangör: Kulturhuset Bollnäs
 

Pressmeddelande från Tomas Andersson Wij

Sedan augusti har jag haft ett sabbatsår från turnerandet, mitt första på 20 år. Behövde vila lite och så har jag spelat in ett nytt album. Skivan ska heta ”Högre än händerna når”, den släpps i september. Och i oktober ger jag mig ut på turné igen, med ett nytt band. 

Tiderna är ovissa men vi tror och hoppas att vi ska kunna mötas i höst. Det är vad vi jobbar för och längtar till. Skulle läget förändras flyttas konserterna till våren. 

Tomas Andersson Wij

Gröndal, 20 april 2020

-

I över 20 år har Tomas Andersson Wij turnerat och byggt en publik. Långsamt har hans röst, sånger och mellansnack tagit sig in i svenskarna. Många fick upp ögonen för hans fina kombination av förtätat allvar och varm humor genom SVT-serien Tomas Andersson Wij spelar med och senare Så mycket bättre (som resulterade i Svensktopp-hiten ”När solen färgar juninatten”). Efter ett spelledigt år är det dags för TAW att ge sig ut på vägarna igen. Med sig har han ett nytt album, ”Högre än händerna når”, och ett helt nytt band. Tomas kommer att blanda låtar från nya skivan med flera av hans folkkära klassiker.

-

 

 

 

Alla datum


  • den 26 november 2021 19:00