Bollnäs kommun följer myndigheternas råd och riktlinjer gällande covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
  • Bannerbild kulturhuset 800x220px
 

Tigern säger Brr! - INSTÄLLT

Familjelördagar
Tigern_säger_brrjpg
Datum: den 14 november 2020 14:00

Plats: Kulturhuset Bollnäs

OBS! Evenemanget ställs in på grund av ökad smittspridning.

Kulturhuset stänger sin publika verksamhet från och med imorgon, fredag 13 november.

Efter tät dialog med regionens smittskyddsläkare har vi bestämt oss för att ställa in alla våra publika evenemang från och med imorgon fredag den 13 november. Det betyder att alla konserter och föreställningar med publik ställs in. 
 

_________________________________________________

Med Tigern säger Grr (2013) skapade kompositören Anna Einarsson (musik) och författaren och poeten Lotta Olsson (texter) en föreställning som älskades av både publik och kritikerkår. Lekfulla texter med starka rim, medryckande melodier i gränslandet mellan jazz och visa samt framstående musiker gjorde att skivan blev en succé. Lira kallade den en blivande ”modern barnmusikklassiker” – och frågan är om de inte hade rätt?

Uppföljaren Tigern säger Brr (2016) handlade fortfarande om en tiger som säger något, men nu hade det blivit vinter. Grr har bytts till Brr.  Även denna gång var det Anna Einarsson som skrivit musiken och Lotta Olsson som skrivit texterna. Skivan nominerades till Manifest-priset. Gruppen har turnerat hela vårt avlånga land och musiken har uppskattats av såväl barn såsom deras föräldrar. Vid denna konsert hörs framför allt musik från ”Brr” men även sånger från ” Grr” kan dyka upp!

Musiken framförs av Anna Einarsson sång, Elin Forkelid saxofoner, Adam Forkelid piano, Backa Hans Eriksson bas, Chris Montgomery trummor.

Målgrupp 4-7 år, men alla är välkomna oavsett ålder. Gratis inträde men biljett erfordras p g a publikbegränsning. Hämta din biljett i recpetion på Kulturhuset Bollnäs. 

Peter Stormaresalen, Kulturhuset

Arrangör: Bollnäs JazzClub

 

 

Alla datum


  • den 14 november 2020 14:00