Den lilla mullvaden som ville veta vem som bajsat på hans huvud

Familjelördagar
Datum: den 24 februari 2018 12:00

Lördag 24 februari 12.00
Kulturhuset
Peter Stormaresalen
Längd ca: 50 minuter
Målgrupp 5-9 år
 
 
Biljetter: 60 kr inkl. serviceavgift. Eventuellt överblivna biljetter säljs i foajén från kl. 11.15 på föreställningsdagen.
 
kopbiljettknapp5
 
Du kan även köpa dina biljetter i Kulturhusets reception, öppettider: måndag 9-17, tisdag - fredag 8-17.
Biljettkassa öppnar också alltid en timme innan konsertens början.

Arrangör: Bollnäs Riksteaterförening
Medverkande: Skottes Musikteater
 

Allt började en morgon när den lilla mullvaden stack upp huvudet ur sin håla för att se om solen hunnit upp. Något brunt och avlångt kom nerdimpande och landade rakt i huvudet på honom. ”Det var det fräckaste!” morrade mullvaden. ”Vem var det? Och rakt i huvudet på mig.” Han frågade duvan som just flög förbi: ”Är det du som har gjort det här?” ”Nej, hur kan du tro det? Jag gör såhär” sa duvan och släppte en vit, lös klick på marken. Då såg mullvaden att det inte var duvan…
Pjäsen blir till ett vandringsdrama där mullvaden ilsket går runt till en mängd egensinniga djur i jakten på vem som gjorde det. Djuren bevisar sin oskuld i tur och ordning genom att släppa konkreta bevis.
Välkommen till denna skrattfyllda föreställning!

2017 års ALMA-pristagare Wolf Erlbruch har illustrerat den mycket populära boken ”Det var det fräckaste!” skriven av den tyske barnboksförfattaren Werner Holzwarth. Skottes Musikteater är otroligt stolta över att få erbjuda er möjligheten att se en skrattfylld föreställning baserad på den norska dramatiseringen ”Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hade baejset på hodet hans” av Tine Thomassen.

 

 

Alla datum


  • den 24 februari 2018 12:00