Franska Trion - INSTÄLLT

Musik
Datum: den 12 mars 2019 19:30

INSTÄLLT

Det är med mycket stor sorg vi tar del av nyheten att Franska Trions trummis Thommy Larsson har lämnat oss. Naturligtvis innebär detta att konserten i Bollnäs den 12 mars ställs in. Ni som redan köpt biljetter kommer inom kort bli kontaktade. Alla biljetter kommer återlösas.

Våra tankar går nu till Thommy, hans vänner och anhöriga.

Tisdag 12 mars 19.30
Kulturhuset
Peter Stormaresalen, onumrerat
Insläpp från 19.00
Servering
 
Biljetter: 195 kr. Medlemmar Bollnäs Jazz Club 145 kr. Studerande 80 kr. Priser inkl. serviceavgift.
Fri enté för skolungdom upp till 19 år. Biljett erfordras och hämtas i Kulturhusets reception eller i kassan på speldagen, med reservation för slutsålt.
 
 
kopbiljettknapp5
 
Du kan även köpa dina biljetter i Kulturhusets reception, öppettider: måndag 9-17, tisdag - fredag 8-17.
Biljettkassa öppnar också alltid en timme innan konsertens början.

Arrangör: Kulturenheten Bollnäs Kommun.
 

Franska trion bildades 2002. Ett kultförklarat band som sakta men säkert fått en allt större publik. Musiken är ett kapitel för sig och det är svårt att jämföra den med något annat. Nu släpps deras nionde skiva, Blod på våra händer. Enligt samtliga förhandslyssnare deras starkaste hittills.

Liveframträdandena har en intensitet och närvaro som inte liknar något annat. Det är Sturm und drang och det är Duende. Texterna har ett oerhört driv och forsar fram sorgligt, extatiskt, lysande och ibland ganska komiskt, med hjälp av rytmernas och rimmens magi. Deras personliga prägel lyfter fram något alldeles allmängiltigt och blir därför också väldigt drabbande. 

 

 

Alla datum


  • den 12 mars 2019 19:30