Bollnäs kommun följer myndigheternas råd och riktlinjer gällande covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.

Funderar du på att etablera företag i södra Norrland? Söker du en plats där potentialen är stor, företagsklimatet gott och tron på framtiden stark? Välkommen till Bollnäs kommun!

Bollnäs är en spännande kommun med stark tillväxt och stor potential. En småföretagarkommun i hjärtat av Hälsingland med strategiskt bra läge och goda kommunikationer med bil, buss och tåg samt närhet till Arlanda. Fördelarna att driva företag här är många. Det geografiska läget, infrastrukturen, kostnadsnivån, möjligheten att söka investeringsstöd och kompetenta och lojala medarbetare i en funktionell arbetsmarknad är bara några av dem.

Låter det intressant? Ta kontakt med oss på näringslivs- och utvecklingskontoret så hjälper vi dig. Vi erbjuder kvalificerad, kostnadsfri service för verksamheter som planerar att etablera sig i kommunen.

Elkraftsintensiv Industri
I Bollnäs kommun finns markområden som har goda förutsättningar för etablering av elkraftsintensiva industrier. Det rör sig för närvarande om fem olika områden vilka beskrivs närmare i det prospekt som finns på engelska.

Establish your  energy intensive industry  in Bollnäs

PDF
Establish your energy intensive industry in Bollnäs
Materialet är på engelska

 

Veronica

Näringslivsutvecklare
Veronica Tannerstål
0278-257 91
Skicka e-post

Peter

Näringslivschef
Peter Eriksson
0278-258 55
Skicka e-post