• Bannerbild kulturhuset 800x220px

Varmt välkommen till Kulturhuset Bollnäs!
- Hälsinglands mötesplats för kulturupplevelser.

Vi erbjuder en bred repertoar och kvalitet fyllt av musik, dans, teater och andra kulturupplevelser.

Kulturhuset Bollnäs har skräddarsydda lokaler för musik, scenproduktioner och skapande. Här finns bland annat Bollnäs huvudbibliotek, Konsthall & museum, Kulturskola.  Vi erbjuder även moderna och kreativa lokaler för konferenser och möten. I Colliniparken finns scenen och konstverket "De blåaste bergen" av Mårten Andersson.  

Här hittar du vårens program på Kulturhuset:

 

Uppdaterad 17 mars

Regeringen har fattat ett beslut om förbud mot allmänna sammankomster med fler än 500 personer. Beslutet gäller tillsvidare. Det här påverkar evenemangen på Kulturhuset på olika sätt.

Just nu pågår en dialog med samtliga produktionsbolag/arrangörer som har bokade evenemang på Kulturhuset de närmsta veckorna. En del evenemang har blivit inställda, vissa kommer bli framflyttade och några evenemang kommer att genomföras med hänsyn till regeringens beslut: Beslut om förbud mot allmänna sammankomster.

Håll utkik evenemangkalendern på bollnas.se/kulturhuset för vad som gäller för varje enskilt evenemang. Där uppdaterar vi löpande.

Hur påverkas jag som köpt biljett?
Håll utkik i evenemangkalendern på bollnas.se/kulturhuset för vad som gäller för det evenemang som du köpt biljett till. Om det sker ändringar kommer vi att kontakta alla berörda biljettköpare via e-post eller telefon för mer information.

Varför planeras vissa evenemang att genomföras och andra inte?
Det är en mycket svår situation för oss som kulturverksamhet där stor del av våra evenemang arrangeras av externa arrangörer. Arrangörerna väljer att agera olika i dagsläget. Vissa arrangörer ställer in, de flesta flyttar fram sina evenemang och några planerar att genomföra sina evenemang, men anpassar sig efter regeringens beslut och myndigheternas rekommendationer.

Hur säkert är det att gå på ett evenemang?
Vid de evenemang som i nuläget planeras att genomföras kommer vi vidta åtgärder för att dessa ska genomföras på ett så säkert sätt som möjligt genom att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för genomförande av mindre arrangemang.

Ta hand om dig och andra!
Precis som alltid ber vi våra besökare att visa hänsyn till varandra. Stanna hemma om du är sjuk, även om du bara har milda symtom och kontakta sjukvården vid behov.


Har du frågor?
Om du har frågor eller funderingar om våra evenemang är du varmt välkommen att kontakta oss:
0278-255 77
kulturhuset@bollnas.se

 

---------------

Besöksadress och Kulturhusets reception
Odengatan 17B

Lokalbokning och konferens
Tfn 0278–255 50

Parkering och ingång
Kulturhuset/Stora scenen &
Peter Stormaresalen
Collinigatan 12

 

Kulturhuset

Postadress:
Collinigatan 12
821 80 Bollnäs

Besöks- och godsadress:
Collinigatan 12

Reception:
Odengatan 17 B
821 43 Bollnäs

Skicka e-post
0278-255 77