/* */ ?>

Babblarna - Andra musikalen - INSTÄLLT!

Barn och familj
Babblarna_Kulturhuset
Datum: 2021-03-20 14:00

Plats: Kulturhuset Bollnäs

 

Hej, kära biljettköpare!

Här kommer ett meddelande från producenten bakom "Babblarna - Andra musikalen".

-----

Kära gäst!

Babblarna andra musikalen tvingas ställa in.

In i det längsta har vi hoppats och planerat för att kunna förverkliga denna underbara glädjespridande upplevelse för våra minsta. Senaste tidens utveckling i vår omvärld, har tvingat oss att med sorg i våra hjärtan besluta oss för att ställa in föreställningarna.

Du som köpt biljetter till Babblarna kommer att få göra återköp (exklusive serviceavgifterna) och det gör du på följande sätt:

- Du som köpt din biljett på nätet behöver inte göra någonting. Sitt still i båten så kommer pengarna återbetalas automatisk till samma konto som det drogs ifrån. Vi ber er dock ha överseende med att detta kan ta en tid.

- Du som köpt din biljett över disk behöver besöka kulturhuset under receptionens öppettider för att återköpa din biljett manuellt. På grund av rådande omständigheter är Kulturhusets reception stängd. Vi meddelar på bollnas.se/kultur när vi har möjlighet att öppna igen.

Om allt blir som vi vill och om Corona släpper greppet om Sverige, kommer en sprillans ny julmusikal med Babblarna se dagens ljus i slutet på detta år. Just därför kommer du som trogen kund någon gång under våren, på din mailadress, få ett mail med erbjudande om att boka de bästa platserna före alla andra. Planerar du att byta mailadress, kan du gå in och anmäla dig till nyhetsbrevet om att bli Babblarnas musikalkompis på https://babblarna.se/live/ Där kommer du få samma erbjudande.

Till sist vill vi verkligen tacka er, våra kunder och framför allt alla underbara barn som har haft tålamod i dessa konstiga, oförutsägbara tider. Ni skall veta att allt det stöd ni gett oss under den här tiden får oss att kämpa vidare och vi längtar verkligen efter att få bjuda er på riktigt fina föreställningar snart igen!

Stort tack för ert tålamod och förståelse!

My Blomqvist Olsberg och alla i Babblarna-produktionen

-----

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på mail eller telefon

kulturhuset@bollnas.se

0278-255 77

Mvh

Kulturhuset Bollnäs

 

Telefon
0278-255 77
E-post
kulturhuset@bollnas.se
Godkänner du att ditt evenemang publiceras på den digitala skylten på Gärdet?
Ja

 

Alla datum


  • 2021-03-20 14:00