Nadja Evelina

Musik och underhållning
Nadja_Evelina_Facebook
Datum: lördag, den 15 juni 2019 21:00

Plats: Träkyrkan Bollnäs

Träkyrkan Bollnäs, onumrerat
Insläpp från ca 20.30
 
Biljetter: 175 kr, pris inkl. serviceavgift.
 
Arrangör: Kulturhuset Bollnäs

Bollnäs egen Nadja gör en unik, storslagen och magisk spelning i Träkyrkan, mitt i Bollnäs en försommarnatt. Släppet av plattan ”Vi?” har väckt stor uppmärksamhet och uppskattning från flera av landets största och skribenter och redaktioner.

Nadja Evelina gjorde dramatisk entré på den svenska popscenen med debutsingeln Finast utan filter, som snabbt blev viral och nu har över 1,7 miljoner streams på Spotify. Hon följde upp med Fastnat för dig, ett samarbete med Jonas Lundqvist som snurrade flitigt i P3.

Under 2017 släppte hon EP:n Aldrig samma/Alltid samma, som handlar om att inte kunna släppa taget – varken om en trasig relation eller om sin uppväxtstad. Den beskrevs av GAFFA som att den ”Fångar den svenska melankolin perfekt”. Hösten 2018 släppte Nadja Evelina singeln Jag vet, som hyllats bl.a. av Musikguiden i P3 och influencern Sandra Beijer. 25 januari 2019 släpptes Öppna ögon som är den andra singeln från det kommande debutalbumet som släpps i vår på Hjärtat Recordings, hennes eget nystartade skivbolag. Med full makt över sitt skapande, hoppas hon att hennes vision ska höras tydligare än någonsin: det måste kännas, annars kan det vara. Under våren 2019 har Nadja släppt singlarna ‘Öppna ögon’, ‘Beach House’ och ‘Rymmer’.

OBS! Evenemanget arrangeras av Kulturhuset men äger rum i Träkyrkan, Bollnäs. Adress: Östra Stationsgatan 14.

 

E-post
kulturhuset@bollnas.se

 

Alla datum


  • lördag, den 15 juni 2019 21:00