DIGGILOO - 13 augusti 2021 NYTT DATUM

Musik och underhållning
4._Diggiloo_2020_liggande_manér_webben
Datum: fredag, den 13 augusti 2021 19:00

Plats: Långnäs Bollnäs

DIGGILOO 2021 - Sveriges största sommarturné!

Diggiloo kommer till Bollnäs i sommar!

Datum: 13 augusti
Tid: Insläpp 17:00 | Showstart 19:00
Plats: Långnäs, Bollnäs

Biljetter finns att boka på diggiloo.com och i receptionen på Kulturhuset Bollnäs.

All information om Diggiloo 2021 hittar du på diggiloo.com

---------

Sveriges största sommarturné är redo att ge sig ut på vägarna igen, större och bättre än någonsin tidigare och som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker! För vad sägs om återvändarna David Lindgren, Jessica Andersson och Mariette? Eller varför inte Tommy Nilsson och Per Anderssons comeback? Dessutom har vi med oss multibegåvade Sarah Dawn Finer, rockdrottningen Sanne Salomonsen, den lysande musikalstjärnan Peter Jöback, fantastiska Frida Öhrn och faktiskt både sist och minst, eller i alla fall yngst, stjärnskottet Theoz på Diggiloo-scenen för första gången. Rutinerade Lisa Stadell ser vi självklart också tillsammans med nykomlingen Kristina Lindgren. Ja, ni hör ju själva - med det här gänget kan det inte bli annat än succé!

Så passa på och ta med dig dina nära och kära för en helkväll sprängfylld av tre timmar musik, humor, glädje och kärlek. Gör som hundratusentals andra varje sommar - låt Diggiloo bjuda dig på en solsäker show du sent ska glömma och på semesterns självklara höjdpunkt. Vi ses!

SERVERING OCH FÖRSÄLJNING

Diggiloo är så mycket mer än bara musik! Vi har som vanligt med oss vår egna Diggiloo-restaurang. Du kommer hitta rätter som passar utmärkt att ta med till picknickfilten eller varför inte avnjuta en härlig måltid på vårt restaurangområde? Där serverar vi dessutom öl, vin och alkoholfria drycker. Självklart går det bra att ta med sig en egen picknick-korg (avvikande orter förekommer). Vill du bara ha något litet så finns det popcorn, godis, läsk, kaffe, kakor, korv m.m. i våra kiosker som du hittar på flera platser på vårt område. I vår souvenirshop på arenan hittar du allt du behöver för en perfekt showkväll! Här kan du köpa utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, cd-skivor, t-shirtar, kepsar och mycket mer. Allt för en oförglömlig kväll att minnas. Utbudet kan variera beroende på spelort.

BILJETTER

På allra flesta spelplatser finns en numrerad parkett samt sittplatser i det gröna (där man tar med egen stol eller filt), avvikande orter förekommer.

Mer information samt biljettpriser hittar du på www.diggiloo.com

 

Hemsida
Godkänner du att ditt evenemang publiceras på den digitala skylten på Gärdet?
Ja

 

Alla datum


  • fredag, den 13 augusti 2021 19:00