Jon Henrik Fjällgren - NYTT DATUM

Musik och underhållning
jon-henrik-banner-900x1200px
Datum: fredag, den 4 september 2020 19:30

Plats: Kulturhuset, Bollnäs

Fredagen den 22 maj ställer sig Jon Henrik Fjällgren på Kulturhusets scen för att ge tillbaka och hylla Moder jord. Detta genom en sprakande och trollbindande show med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt.  

Efter genombrottet i Talang, tre starka bidrag i Melodifestivalen, två album och med över 50 miljoner streams har nu Jon Henrik Fjällgren tagit ett helt nytt grepp om sitt artisteri. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga Jon Henrik närmst hjärtat och detta är något som han nu utvecklat ytterligare.

”Som same och med rötter från det colombianska indianfolket har jag alltid haft en stark förankring till naturen. För mig är Moder Jord grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna kväll”.

”Musiken jag har på gång framöver känns väldigt speciell, som att jag nu för första gången står på egna ben på riktigt.”

I slutet av 2019 släppte Jon Henrik Fjällgren singeln ”The Way You Make Me Feel” där hans jojk för första gången ackompanjeras med engelska texter. Detta och otroligt mycket mer får vi äran att uppleva live när Jon Henrik intar Kulturhuset i Bollnäs.

 

Kulturhuset
Stora scenen, numrerat
Insläpp: ca 19.00

Biljetter: 495 kr, pris inkl. serviceavgift.

www.bollnas.se/biljetter

Du kan även köpa dina biljetter i Kulturhusets reception, öppettider: måndag 9-17, tisdag - torsdag 8-17, fredag 8-16 samt lördag 10-14.
Biljettkassa öppnar också alltid en timme innan konsertens början.
 
Arrangör: Live Nation
 

 

Telefon
0278-255 77
E-post
kulturhuset@bollnas.se
Godkänner du att ditt evenemang publiceras på den digitala skylten på Gärdet?
Nej

 

Alla datum


  • fredag, den 4 september 2020 19:30