/* */ ?>

Engmans Kapell INSTÄLLT!

Musik och underhållning
Engmans_Kapell_156_2_svartvit
Datum: fredag, den 30 april 2021 19:30

Plats: Kulturhuset Bollnäs

Kära publik!

Även om ljuset i tunneln ser ut att närma sig är det ju en bra dit. Därför tvingas vi ställa in konserterna med Engmans Kapell som var tänkt att se den 30/4 och 1/5. Det smärtar oss oerhört att behöva meddela detta men i dagsläget är det det enda alternativet då vi alla behöver ta ansvar för att minska spridningen av detta förfärliga virus. 

Om ni handlat era biljetter på nätet behöver ni inte göra någonting, pengarna kommer automatiskt att föras tillbaka till ert konto. Vi ber er ha överseende med att det kan ta en tid. Har ni däremot köpt dem hos oss, över disk behöver ni få dem återlösta på samma sätt. Besök vår reception under våra öppettider så hjälper vi er med det! 

Kulturhusets reception är pga pandemin tillfälligt stängd och kommer att öppna igen så snart läget tillåter.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss via mail eller telefon 0278-255 77

Ta hand om er och följ myndigheternas rekommendationer så ses vi så snart vi får och kan!

Med vänlig hälsning,

Kulturhuset Bollnäs

------------------------------------------------------------

Kulturhuset Bollnäs, onumrerat
 
Serveringen öppnar 19.00
Längd ca 80 min
 
Biljetter: 295 kr. Pris inkl. serviceavgift. 
 
 
Du kan även köpa dina biljetter i Kulturhusets reception.
Biljettassan öppnar också alltid en timme innan konsertens början.
 
Arrangör: Kulturhuset Bollnäs

Coronaanpassningar:

-Vi hjälps åt att minimera risken för trängsel och ser till att hålla avstånd till varann.

-Vi hjälper er att kunna hålla god handhygien under ert besök hos oss.

-Stanna hemma om du är sjuk och nys i armvecket!

 

2020 är ett stort år!

Kapellet firar nämligen jubileum ggr 2; det är 25 år sedan bandet bildades och 20 år sedan de släppte debutalbumet Pensionat Liljevahls. Hur firar man då ett sånt år om man heter Engmans Kapell? Jo, genom att träffa folket. I december kommer bandet till Bollnäs för att runda av ett turbulent år på ett storslaget sätt tillsammans med er, sin publik!

Hälsinglands egna Engmans Kapell har under årens lopp spelat sig till en stor skara fans och frälst hela hemlandskapet Hälsingland där de alltid drar fulla hus, om och om igen. För en hälsing är Engmans Kapell inte direkt någon nyhet, de har varit ständigt närvarande sedan starten 1995.

De har tidigare släppt tre album med musik som beskrivs som ”hälsingsk folkrock”, som innehåller samarbeten med bland andra Staffan Hellstrand och Per Persson (Perssons Pack). Senaste singeln ”Hälsingevind” är ett stycke som bär spår av alla de tre medverkandes (Per Persson & Nya Packet och Sofia Karlsson) musikaliska karriärer. Violin, viskonst och självfallet ett mått av svensk folkrock. Under sommaren 2019 var Engmans Kapell tillsammans med Per Persson & Nya Packet och Sofia Karlsson ute på en turné som bar samma namn som singeln – ”Hälsingevind”. Vintern 2019 åkte de ut på en julturné runtom i Hälsingland – “Ett julkort från Engmans Kapell”.

 

Telefon
0278-255 77
E-post
kulturhuset@bollnas.se
Godkänner du att ditt evenemang publiceras på den digitala skylten på Gärdet?
Ja

 

Alla datum


  • fredag, den 30 april 2021 19:30