Fredrik Lindströms "Mänskligheten" - INSTÄLLT

Musik och underhållning
Mänskligheten_Facebook_1200x628
Datum: onsdag, den 25 november 2020 20:00

Plats: Kulturhuset Bollnäs

Kära publik!

Arrangören av Fredrik Lindströms ”Mänskligheten” har valt att ställa in föreställningen som skulle äga rum den 25 november 2020. Detta på grund av den rådande Corona-pandemin och effekterna av den.

Era biljetter kommer att återköpas så snart som möjligt. Har ni köpt biljetterna online behöver ni inte göra någonting, bara sitta lugnt i båten så kommer pengarna trilla tillbaka in på ert konto. Dock vill vi be om överseende med att detta kan ta en stund. Ni som köpt biljetterna hos oss behöver besöka oss under ordinarie öppettider för att återköpa biljetten över disk.

Följ nu myndigheternas rekommendationer och ta hand om er så hoppas vi att vi ses snart! 

Allt gott!

Kulturhuset Bollnäs, genom

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kulturhuset
Stora scenen, numrerat
Insläpp: ca 19.30

Biljetter: 560 kr, pris inkl. serviceavgift.

Du kan även köpa dina biljetter i Kulturhusets reception.

Biljettkassa öppnar också alltid en timme innan konsertens början.
 
Arrangör: Kahlo
 

Fredrik Lindström till Bollnäs med sin nya hyllade soloshow ”Mänskligheten”!

Efter två slutsålda säsonger i Stockholm och en hyllad vårturné är det nu klart att Fredrik Lindström fortsätter sitt turnerande och återigen åker ut på Sverigeturné med sin föreställning. Hösten 2020 ger han sig ut i landet med ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva” - publiksuccén som beskrivs som ”tankeväckande och väldigt rolig” (Aftonbladet), "jävlar, förlåt, vad bra han är" (DN) och "underfundig, helknäpp och jätterolig" (Eskilstuna-Kuriren). Den 25 november kommer Fredrik och ”Mänskligheten” till Kulturhuset i Bollnäs!  

I ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva" tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på ”den mänskliga faktorn”?

Föreställningen har sålt ut konserthus och teatrar runtom i landet och hyllats av både recensenter och publik. 

– Det är oerhört kul! Jag är själv chockad över hur underhållande och samtidigt informativ jag kan vara! Det har varit sånt tryck i salongen, även om en och annan äldre dam har blivit lite generad när jag, visserligen ur ett väldigt vetenskapligt perspektiv, diskuterat mäns intresse för snopp-lekar typ ”helikoptern", säger Fredrik Lindström.

Fredrik Lindström är en av landets mest populära komiker, underhållare och författare. Han har tidigare bland annat gjort stor succé med föreställningen "Svenskar är också människor!" och turnerat land och rike runt med Henrik Schyffert och showerna ”Ljust & Fräscht” och ”Ägd”, som tillsammans sågs av över 400 000 personer.

Nu åker Fredrik Lindström för andra gången ut på en stor Sverigeturné med sin soloföreställning ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva". Hans förhoppning är att det ska leda till viss upplysning.

 

Telefon
0278-255 77
E-post
kulturhuset@bollnas.se
Godkänner du att ditt evenemang publiceras på den digitala skylten på Gärdet?
Ja

 

Alla datum


  • onsdag, den 25 november 2020 20:00