Bollnäs kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
  • Bannerbild kulturhuset 800x220px
 

Folkstorm - Lena Jonsson Trio - INSTÄLLT

Musik
Lena_Jonsson_Trio
Datum: den 20 mars 2020 19:00

Pga rådande restriktioner har vi tvingats ställa in konserten med Lena Jonsson trio som först flyttades till den 16 maj har nu ställts in.

Era biljetter kommer att återköpas så snart som möjligt. Har ni köpt biljetterna online behöver ni inte göra någonting, bara sitta lugnt i båten så kommer pengarna trilla tillbaka in på ert konto. Dock vill vi be om överseende med att detta kan ta en stund. Ni som köpt biljetterna hos oss behöver besöka oss under ordinarie öppettider för att återköpa biljetten över disk.

Följ nu myndigheternas rekommendationer och ta hand om er så hoppas vi att vi ses snart! 

------------------------------------------------------------------------------------------

Kulturhuset
Peter Stormaresalen, onumrerat
 
Biljetter: 195 kr. Studerande 95 kr. Pris inkl. serviceavgift. 
Fri entré för skolungdom upp till 19 år, biljett erfordras och hämtas i Kulturhusets reception.
 
 
Du kan även köpa dina biljetter i Kulturhusets reception, öppettider: måndag 9-17, tisdag - torsdag 8-17, fredag 8-16 samt lördag 10-14.
Biljettkassa öppnar också alltid en timme innan konsertens början.
 
Arrangör: Kulturhuset Bollnäs
 

Konsert med Lena Jonsson Trio
Efteråt spelar Bollnäsbygdens spelmanslag till dans Serveringen håller öppet!

OM LENA JONSSON
Lena Jonsson är en veteran i folkmusiksverige, trots sin unga ålder, och är en eftertraktad fiolspelare i många olika sammanhang. 2018 året bestämde hon sig för att göra en resumé av tio års musicerande och debutalbumet ”Places”, med enbart egna kompositioner, gavs ut, och fick en Grammisnominering. Räkna med att det blir en konsert fylld av humor och innerlig spelglädje. Uppvuxen i en folkmusikmiljö i Hälsingland, började Lena Jonsson spela i band redan som elvaåring och på den vägen är det. Hon är utbildad vid Musikhögskolan i Stockholm, Berklee College of Music och 2008 blev hon riksspelman. Lena Jonssons musikaliska öppenhet och nyfikenhet har gett henne många källor till inspiration, såväl amerikansk som bretonsk folkmusik och jazz för att nämna några.

Vid 21 års ålder nominerades hon som årets nykomling vid folk- och världsmusikgalan. Sedan dess har karriären gått spikrakt framåt och Lena är idag en etablerad fiolspelare och en av folkmusiksveriges starkast lysande stjärnor. Nu aktuella med den efterlängtade uppföljaren till Places, fortsätter Lena Jonsson, fiol, Kristofer Sundström, bas och Erik Ronström, gitarr att utmana och förvåna lyssnaren. De rör sig sömlöst och elegant mellan olika musikstilar och de bjuder på en musikalisk upplevelse med inlevelse, utstrålning, briljans och folkmusik i världsklass.

 

 

Alla datum


  • den 16 Maj 2020 19:00